Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » Prodamo lepo obnovljeno dvostanovanjsko hišo na Studencih v Mariboru. - 329.000 € »


Prodamo lepo obnovljeno dvostanovanjsko hišo na Studencih v Mariboru. - 329.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Na Studencih v Mariboru, prodamo veliko in popolnoma obnovljeno dvodružinsko stanovanjsko hišo, v skupni neto tlorisni izmeri 347,20 m2.  Hiša je bila zgrajena leta 1975 ter popolnoma obnovljena leta 2006. Stanovanje v pritličju zajema hodnik, kuhinjo, jedilnico, svetlo dnevno sobo z izhodom na teraso, spalnico, kopalnico ter sanitarije. Iz pritličnega stanovanja je urejen prehod do kleti, ki je deloma urejena kot manjše stanovanje s kopalnico ter straniščem. Vsako stanovanje ima svojo kurilnico z lastno centralno pečjo na olje. Stanovanje v prvem nadstroju ter mansardi je dostopno po stopnišču na zadnji strani hiše in v prvem nadstropju zajema stopnišče, centralni hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spanico, kopalnico s straniščem, v mansardi pa je wellnes prostor s finsko savno, bano ter kaminom in manjši samostojni wc. Iz dnevne sobe ter kuhinje je izhod na 29 m2 veliko pokrito teraso/ložo. Zgornje stanovanje ima prav tako dostop do klet, ki je urejen iz zadnje strani hiše.
Hiša ima urejene vse priključke (elektriko, vodovod, internet, 2x ck na olje, 2x klima napravo, kanalizacijo). Urejena so troslojna pvc okna, 15 cm fasada, kritina pa je Bramac. Pred hišo stoji nadstrešnica za dva avtomobila (v izmeri 9x7m) z dvoje električnimi vrati na daljinca, za hišo pa vrtna lopa za orodje.
Možnost dogovora o nakupu zgornje etaže oz zgornjega stanovanja z uporabno površino v velikosti 150,6 m2, kletjo v velikosti 35 m2 ter nadstrešnico za dva avtomobila in nekaj zemljišča.
Hiša se prodaja delno opreljena (kuhinji), ostala oprema po dogovoru.

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685
 
Dnevne sobe: 2
Kuhinje: 2
Velikost zemljišča : 980 m²
Neto tlorisna velikost hiše: 347,20 m²
Uporabna površina: 240,10 m²
Leto gradnje: 1975
Leto obnove: 2006
Energetski razred: EI v izdelavi
Cena zgornjega stanovanja: 160.000 €
Cena za hišo: 329.000 €

Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo