Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » IŠČEMO » NAJAMEMO poslovno stavbo - proizvodno halo na dostopni lokaciji v industriski coni, Ptuj, Maribor, Štajerska (1.000 m2 ) »


NAJAMEMO poslovno stavbo - proizvodno halo na dostopni lokaciji v industriski coni, Ptuj, Maribor, Štajerska (1.000 m2 )

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Za znano stranko iščemo NAJEM proizvodnjih prostorov - hale za daljše obdobje. Velikost hale je lahko od 500 m2 do 1.000 m2 z dovolj velikom pripadajočim funkcionalnim zemljiščem za manipulacijo, dostavo s tovornimi vozili ipd.. Del hale v velikosti 100 m2, bi moral biti visok 11 metrov, zato bi lastnik moral pristati na rekonstrukcijo objekta, ki jo bo najemnik izvedel na lastne stroške. Pogoj za nejem je dovolj močna dobava električne energije in sicer min 500 kw. Najemnik je po potrebi prav tako na lastne stroške pripravljen investirat v morebitno novo trnsformatorsko postajo.  

Najem možen takoj!
V kolikor ste lastnik primerne nepremičnine in jo želite oddati, nas kontaktirajte in dogovorili se bomo o podrobnostih.
Za več informacij prosim pokličite 031 605 685, Aljaž

Leto gradnje: n.p
Velikost hale: 500 m² do 1.000 m2
Pripadajoče funkcionalno zemljišče: dovolj za dostavo

Pogoji najema:
Najemnina: dogovor
Mesečni stroški (elektrika, NUSZ..): po porabi
Plačilo najemnine: mesečno
Doba najema: po dogovoru/dolgoročno
Varščina: v višini 2 mesečnih najemnin oz. dogovor
Agencijska provizija: lastnik plača agencijsko provizijo za posredovanje v višini ene mesečne najemnine ter 22% ddv


Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo