Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NADSTANDARDNE NEPREMIČNINE » Prodamo čudovito veliko hišo v naravi in z lepim pogledom na Dravsko polje, v bližini Ptuja. - 555.000 € »


Prodamo čudovito veliko hišo v naravi in z lepim pogledom na Dravsko polje, v bližini Ptuja. - 555.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Prodamo veliko, ca 500 m2 veliko, razkošno hišo v naravi in s čudovitim pogledmo na Dravsko polje. Hiša se nahaja na hribu le 13 km od Ptuja v smeri Ormoža, natančneje v občini Gorišnica. Hiša ima tri etaže: klet, pritličje ter mansardo. V kleti se nahaja velik prostor s krušno pečjo, kopalnica s sanitarijami, shramba, kurilnica, prostor z vsemi priključki za izvedbo kuhinje iz katerega je prav tako kurišče za krušno peč, še ena shramba ter velika čudovita razgibana vinska klet. Pritličje je namenjeno bivalnim prostorom, in sicer: dnevna soba s kaminom in izhodom na teraso, velika kuhinja z kuhinjskim otokom ter jedilnico iz katere se razprostira čudovit pogled v širini 180 stopinj od vzhoda do zahoda, dva spalnici ter kopalnica in samostojno stranišče. V pritličju je prav tako prehod v garažo za dva avtomobila ter velik predprostor. V mansardi se nahaj velika spalnica z garderobnima sobama, del podtrešja pa je možno uredit še v eno dodatno sobo. Stopnišče, vsa vrata in okna ter parketi so narejena iz masivnega lesa. Urejeni so vsi priključki, elektrika, vodovod, catv, internet, alarmni sistem, klima (za vsako etažo hiše) ter centralna kurjava. Ogrevanje je urejeno na peč na drva z dvema velikima zalogovnikoma.

Na dvorišču stoji lepa lesena vrtna lopa ter nadstrešek oz pokrita terasa. Velik del zemljišča je zasajen s sadnim drevjem ter urejenimi vrtovi. Vso sadje in zelenjava pa je zaščiteno z protitočnimi mrežami, ki se namestijo na postavljeno kovinsko konstrukcijo. Celotno zemljišče je neoporečno, saj lastnik prideluje bio sadje in zelenjavo. Hiša je lepo vzdrževana in takoj vseljiva. Hiša je primerna za družino, ki si želi bivanja izven srtnjenega naselja, v naravi z odprtimi pogledi a vseeno blizu celotne infrastrukture (Šole, vrtca, trgovin ..) v Gorišnici.
*oprema ni vključena v prodajno ceno!

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685

Lokacija: Gorišnica
Spalnice: 4
Kopalnice: 2
Velikost hiše : 343 m²
Površina zemljišča: 2.210 m²
Zgrajena leta:
2007
Energetska izkaznica: razred C (54 kWh/m2a)
Cena: 555.000 €Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo