Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » Prodamo novo stanovanje, penthouse z odprtim pogledom ter veliko teraso v Rabelčji vasi na Ptuju - 292.091,25 € »


Prodamo novo stanovanje, penthouse z odprtim pogledom ter veliko teraso v Rabelčji vasi na Ptuju - 292.091,25 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Prodamo veliko novograjeno stanovanje, penthouse na Ptuju v Rabelčji vasi, v velikosti 183,6 m² z garažo ter parkirnim mestom v garažni hiši. Stanovanje se nahaja v zadnji etaži novograjenega bloka z veliko teraso in pogledom na JV in JZ stran neba. Stanovanje zajema velik bivalni prostor, garderobo, hodnik, utility, dva spalnici, ločeno stranišče ter kopalnico. V stanovanju je bila predvidena še ena spalna soba in se lahko po želji izvede ali ne. Terasa ponuja obilo lepih pogledov, zasebnosti ter je v veliki meri tudi pokrita. Stanovanju pripada kletna shramba, souporaba kolesarnice, parkirno mesto v garaži v garažni hiši pod blokom ter garaža v garažni hiši.
Urejeni so vsi priključki (elektrika, vodovod, ck.), vsi števci so ločeni, tako da se stroški plačajo po dejanski porabi. Ogrevanje je talno, urejena je inštalacija za klima napravo. Blok ima dvigalo.

Stanovanje je primerno za družino, ki si želi bivanja v velikem sončnem stanovanju z odprtimi pogledi ter veliko teraso na strehi.   
 
 
Neto tlorisna velikost: 183,6 m²
Uporabna velikost: 95,4 m²
Terasa: 81,2 m²
Klet: 7 m²
Garaža: 23 m²
Parkirno mesto: 12,5 m²

Energetski razred: B2
Leto gradnje : 2021

Cena stanovanja na ključ: 292.091,25 €
* popust v višini 8.000 € za nakup stanovanja v trenutnem stanjuSte zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo