Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE PTUJ » Prodamo samostojno medetažno družinsko hišo med Sl. Bistrico in Kidričevem. - PRODANO ! »


Prodamo samostojno medetažno družinsko hišo med Sl. Bistrico in Kidričevem. - PRODANO !

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
Prodamo vzdrževano in obnovljeno samostojno medetažno enodružinsko hišo, ki se nahaja na sončni in mirni lokaciji med Sl. Bitrico ter Kidričevem. Hiša je grajena medetažno in sicer v kleti se nahaja garaža, kurilnica ter shramba, v pritličju dnevni prostor s teraso ter soba, visoko pritličje zajema kopalnico s straniščem, kuhinjo z jedilnico ter sobo z balkonom v nadstropju pa se nahaja velika splanica z balkonom ter otroška soba. Na hiši so bila zamenjana vsa okna z roletami leta 2009 (znamke AJM), istega leta je bila obnovljena kopalnica, vsa keramika v hiši ter balkoni, leta 2008 je bila prekrita streha z opečno kritino Bramac, leta 2018 pa so bila zamenjana tudi vhodna vrata.
Dovoz do hiše je asfaltiran, dvorišče je delno tlakovano, zemljišče je ograjeno z zeleno mejo. Urejeni so vsi priključki (elektrika tudi 3 faze, vodovod, catv, ogrevanje je urejeno na CK na olje v delu hiše so urejeni tudi električni stropni IR paneli in kanalizacija).
Hiša je zaradi lokacije zelo zanimiva za ljudi, ki potrebiujejo dober AC dostop - smer Celje ali Ljubljana in si želijo bivanja v mirnem okolju. Hiša ni ne prevelika ne premajhna za eno družino in ima ravno dovolj zemljišča za vrt.

Za informacije ter ogled prosim pokličite 031 605 685 - Aljaž.

Spalnice : 4
Dnevne sobe: 1
Kuhinje: 1
Velikost zemljišča : 710 m²
Skupna neto površina hiše: 151,70 m²
Uporabna površina: 102,30 m²
Leto gradnje: 1982
EI: v izdelavi
Leto zadnje obnove: 2018 (vhodna vrata)
Cena: PRODANO!

Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo