Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE » ODDAMO poslovne prostore primerne za storitve v centru Murske Sobote - 250 m2 - 2.125 €/mes »


ODDAMO poslovne prostore primerne za storitve v centru Murske Sobote - 250 m2 - 2.125 €/mes

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V centru Murske Sobote ODDAMO poslovni prostor v velikosti 250 m2, namenjen predvsem storitvenim dejavnostim, kot npr. gostinstvu, banki, zavarovalništvu, odvetništvu, raznih zastopstev, zdravstvenim storitvam, arhitekturnemu biroju ... Poslovni prostor se nahaja v pritličju in deloma nadstropju poslovne stavbe s pripadajočim zemljiščem, ki je pretežno tlakovano. Javno parkirišlče je na voljo v neposredni bližini, ob stavbi v kateri se nahaja poslovni prostor pa je tudi modra cona. Prostoru pripadata dva parkirna prostora ali skladišče v kleti objekta.
Poslovni prostor v katerem se trenutno nahaja gostinski lokal, uporabne tlorisne površine 250 m2, se nahaja v pritličju in nadstropju poslovne stavbe – ulični lokal (povezavo med etažami predstavlja notranje stopnišče). V sklopu etažne lastnine se nahajajo:  pritličje objekta: predprostor, osrednji del lokala s šankom in priročnim skladiščem ter stopniščem v nadstropje objekta, zimski vrt z izhodom na pokrito teraso, kuhinja in  nadstropje objekta: galerija s stopniščem v pritličje objekta, sanitarije. Možen je najem samo spodnjega dela v izmeri cca 150 m2.

Poslovni prostor ima urejene lastne priključke z lastnimi števci (vodovod, elektriko, telefonijo, internet) ter urejeno centralno radiatorsko ogrevanje na zemeljski plin. Prostor je klimatiziran Trgovski center ima urejenega upravnika.

Za več informacij ter sestanek prosim pokličite M: 031.605.685 !

Velikost poslovnih prostorov:  250 m²
Možen najem samo pritličnega dela: 150 m²
Leto gradnje: 2005
Parking: zagotovljen
Energetski razred:
v izdelavi

Pogoji NAJEMA:
Najemnina:
2.125 €/mes (možnost dogovora zaračunavanja ddv-ja)
Najemina pritličja 150 m2:
12 €/m2
Mesečni stroški: po porabi (+NUSZ)
Varščina: v višini 3 mesečnih najemnin ali bančna garancija
Obdobje:
dogovor - zaželjeno daljše obdobje najema
Agencijska provizija: najemnik plača agencijsko provizijo v višini 1 mesečne najemnine oz. 2.125 € + 22%ddv
Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo