Kontakt:
M: +386 31 605 685
info@acestates.eu
STROKOVNJAKI NA PODROČJU NEPREMIČNIN. SPECIALISTI ZA STANOVANJA.
Nahajate se tukaj » Domov » NEPREMIČNINE » Prodamo veliko staromeščansko hišo v centru Lendave, lahko dva stanovanja (266,4 m2) - 189.000 € »


Prodamo veliko staromeščansko hišo v centru Lendave, lahko dva stanovanja (266,4 m2) - 189.000 €

Tukaj lahko Dodate nepremičnino v moj profil ali Natisnete vse informacije.
Tukaj lahko Odstranite nepremičnino iz profila ali Natisnete vse informacije.
V centru Lendave prodamo lepo staromeščansko hišo z lepim dvoriščem, ter kletjo. Hiša je bila zgrajena leta 1860 in ima 266,4 neto tlorisne površine. Hiša ima tri etaže, vinkso klet v kletni etaži, v pritličju pritlično stanovanje, nekoč tudi trgovina ter v nadstropju staromeščansko stanovanje. Stopnišče v hiši se lahko enostavno zapre in nastaneta dva ločena stanovanja ali stanovanje v nadstropju ter ulični poslovni prostori, kot je to že bilo vse do ca 1970. Hiša ima 7 velikih sob z visokimi stropovi, debele zidove (ca 60 cm), urejeno elektro inštalacijo, vodovod ter kanalizacijo. Ob hiši so trije pomožni gospodarski prostori, lahko garaže, urejeno je tudi dvorišče ter sadovnjak. V neposredni bližini se nahaja stara kino dvorana, ki se lahko proda skupaj s to staromeščansko hišo.

Nepremičnina ponuja veliko možnosti za preureditev v več stanovanj ali izvedbo aartmajev za turistične namene.

Za ogled in informacije prosim pokličite M: 031 605 685- Aljaž

Neto tlorisna površina: 266,4 m2
Uporabna velikost: 204,2 m2
Gospodarsko poslopje: 46,8 m2
Velikost zemljišča: 1.149 m2
Letnik gradnje: 1860
Leto zadnje obnove: n.p
Energetska izkaznica: EI v izdelavi
 
Cena: 189.000 €Ste zainteresirani za to nepremičnino?

Prosimo, izpolnite spodnji obrazec ter kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času.

NEPREMIČNINE PTUJ d.o.o.

 

Ulica 25. maja 13a,
2250 Ptuj
M:  031 605 685

Skype: aljaz.acestates
 

NEPREMIČNINE PTUJ - NOVICE RSS:


SPOROČILA
KOMENTARJI

NEPREMIČNINSKE E-NOVOSTI PTUJ:
Spoštovani,

želite prejemati ponudbo novih nepremičnin na Ptuju za nakup direktno na Vaš e-naslov ?
Prijavite se tukaj ! 
E-naslov: 
Vabimo Vas, da nas kontaktirate ali obiščete v naši nepremičninski pisarni na Ptuju, glede brezplačnega posveta  o Vaši nepremičnini na Ptuju ali v okolici Ptuja. Veseli bomo tudi, v kolikor si boste vzeli toliko časa ter pregledali našo ponudbo nepremičnin na Ptuju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin na Ptuju ter v njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi) ter drugih nepremičnin v Podravju (posredujemo pri prodaji, nakupu, menjavi, oddaji ter najemu vseh vrst in tipov nepremičnin v Mariboru in njegovi okolici: hiše, stanovanja, zemljišča, poslovni prostori, gozdovi).

Če kupujete, prodajate, menjujete, oddajate, najemate nepremičnino na PTUJU ali v okolici Ptuja, nas obiščite v naši pisarni na Ptuju v Rabelčji vasi
- neposredno v blokovskem naselju na Ptuju ali si oglejte našo pondbo nepremičnin na Ptuju, na naši spletni strani:

www.NEPREMICNINE-PTUJ.SI.

Spletne strani:
www.nepremicnine-ptuj.si
www.acestates.eu
www.acestates.si
www.luxuryrealestate.si
E-maili kontakti:
info@nepremicnine-ptuj.si
info@acestates.eu
info@acestates.eu
info@luxuryrealestate.si

Spremljajte nas in komunicirajte z nami tudi na socialnih omrežjih:

       
TAGI:  NEPREMIČNINE PTUJ  Prodaja nepremičnin PTUJ  Prodam hišo na Ptuju  Menjava stanovanja na Ptuju Posredovanje nepremičnin Ptuj  Nepremičnine Ptuj okolica  Hiša Ptuj kupim  Zemljišča Ptuj prodam  Kupim hišo na Ptuju  Prodam stanovanje Ptuj  Hiše Ptuj prodamo  Stanovanje v Rabelčji vasi na Ptuju  Zemljišče Ptuj prodam  Parcela Ptuj kupim  Nepremičninska agencija Ptuj  Kupim Posest na Ptuju  Stanovanje Ptuj kupim  Nepremičninski posrednik Ptuj  Dvo sobno stanovanje Ptuj prodam  Prodam poslovni prostor Ptuj  Menjam stanovanje Ptuj  Prodam 1 sobno stanovanje na Ptuju  Menjam hišo na Ptuju  Kupim novograjeno hišo na Ptuju  Menjam nepremičnino na Ptuju  Poslovna stavba Ptuj prodamo  Prodam poslovni prostor Ptuj Menjam stanovanje na Ptuju za hišo